Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Serves You | Beluga

Webdesign Maastricht ☆ Website maken ☆ Website optimaliseren ☆ Website onderhouden ☆ 043WEB Webdesign & SEO uit Maastricht

Serves You | Beluga

Over deze website

Beluga & Flavourz Serves You
In maart 2020 heeft u kennis gemaakt met de delivery van Beluga Loves You in Maastricht. Tijdens de 1e en 2e lockdown heeft u massaal ontdekt hoe u het restaurantgevoel in huis kan halen en in een handomdraai een sterrendiner op tafel tovert. Vervolgens werd door Flavourz by Servais de sharingbox gelanceerd in oktober 2020. De sharingbox bracht een nieuwe dimensie aan het thuis dineren door het delen van meerdere streetfood en comfortfood gerechten van over de hele wereld.

Met Serves You brengen we de delivery wereld van Beluga Loves You en Flavourz samen. De high-end gerechten van de chefs van Beluga Loves You gecombineerd met de wereldse invloeden van de keuken van Flavourz. De kwaliteit originaliteit die u gewend bent van beide keukens aangevuld met het speelde gemak van het ‘serveerklaar’ maken van de gerechten. (Beluga) Serves You en (Flavourz) Serves You bezorgt rechtstreeks vanuit de keuken; gekoeld, verantwoord en feestelijk verpakt, tot bij u thuis. Met enkele korte, eenvoudige en duidelijk omschreven handelingen serveert u nu een ‘Serves You’ sterrenmenu bij u thuis.

Bekijk ook eens

043WEB ☆ Webdesign Maastricht

We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande websites. Ruim 15 jaar geleden zijn we gestart als webdesign ondernemers in Maastricht. Intussen zijn we ruim 500 websites verder en zijn we uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. We houden niet van toeters en bellen maar maken het liefst functionele en moderne websites. Onze toverwoorden zijn hierbij ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Zodoende zijn we ook officieel Partner van Google. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren en dit vertalen in een website die bij de klant past. We gaan niet voor moeilijke processen, maar onze aanpak is “doe maar gewoon!”